Odunluk Mah. Oba Sok. No:9 Nilüfer, Bursa

2019 / 2020 Eğitim Öğretim Yılının İlk Günü

2019 / 2020 Eğitim Öğretim Yılının İlk Günü

Bursa Simya Koleji Anadolu Lisesi ailesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılının açılışını öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmen kadromuzla yapmış bulunuyoruz. Bu günümüzde Bursa dershane kurumları bizi unutmadğı için teşekkür ederiz. Büyük bir coşkuyla karşıladığımız bu eğitim öğretim yılında başta değerli öğrencilerimiz olmak üzere bütün eğitim camiasına başarılar diliyoruz. “Önce insan önce eğitim” mottosuyla çıktığımız bu yolda nice başarılara imza atmayı temenni ediyoruz.

Bursa Simya Koleji ailesi olarak vizyonumuz Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir alt yapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve Türkiye’deki en iyi okul olmaktır. Değerlerimiz insani ilişkilerine önem veren, milli ve manevi değerleri benimseyen dayanışma ruhu ile hareket eden bireyler ve nesiller yetiştirmektir. Misyonumuz ise öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayarak bir dünya insanı yetiştirmektir. Tecrübesine ve özverisine güvendiğimiz öğretmen kadrolumuzla nice akademik ve sosyal başarılara imza atmak dileğindeyiz.

Eğitim-öğretim sonsuz bir süreçtir. Bu sonsuz süreçte tüm öğrencilerimizin bir simyacı gibi içindeki gücü keşfetmesini diler; beraber yola çıktığımız, güvenini esirgemeyen değerli velilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Okulumuz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Bursa Simya Koleji' ne Hoş Geldiniz